бизнес проект

История на проекта „Моята онлайн кариера“

Създадох проекта „Моята онлайн кариера“ в момент когато нямах постоянна работа, а в света все още се ширеше финансовата криза. Главната ми идея бе да работя от дома си, а също да създам възможност на много хора за динамични доходи от собствения дом. Още от началото реших, че този проект ще бъде за хора от всяко населено място в България, независимо от възраст, пол или образование. 

Работейки от години в сферата на продажбите и мрежовия маркетинг си казах: “Трябва да има начин, чрез който нещата да стават по-нестандартно, по-лесно и по-интересно“.  Сетих се за хората, които изпитват панически страх само като си помислят за продажби или каталози. Сетих се за всички онези, които са се отказали, само защото не искат да продават, не искат да убеждават и не искат да са досадни. Казах си, че за да правя този бизнес е нужно да намеря един нов и елегантен начин. Казах си, че със сигурност е възможно това да става чрез компютрите от собствения си дом. Трябва да има начин хората да имат по-добър живот и по-висок доходи, ставайки част от този проекта и партнирайки си със световен гигант като Орифлейм. 

Направих проучвания, регистрирах се в стотици сайтове, прочетох голям брой материали, изгледах десетки видеа и прочетох стотици имейли. Как го правят хората по света точно в този момент, кое е най-актуалното в бизнеса с директните продажби през компютрите. 

Ами това е резултата – проекта „Моята онлайн кариера“ и системата „Шест по двадесет и едно“. Исках да създам нещо гъвкаво, нещо полезно, нещо с което дори да се гордея. И всъщност нещо, чрез което съзнатело да бъда в помощ на другите.

Това е бизнес, който се прави от човек на човек. Тази работа често буди негативи и дори не е за всеки. Ако не обичате да сте с другите, ако не обичате да помагате или не искате да споделяте идеите си – това не е за вас. Но ако искате да правите нещо, чрез което издигайки другите издигате и себе си – то това място е правилното. 

Място, което създава екипност, настроение на взаимна подкрепа и колегиалност. Заедно можем повече. Това си казваме всеки път на партньорските срещи и го чувстваме със цялото си усещане за колегиалност и поддържане. 

Желанието ми е проекта да бъде място, което е модерно и носи на хората нов поглед върху комбинирането на два изключително силни бранша в днешно време – ИНТЕРНЕТ И ДИРЕКТНИТЕ ПРОДАЖБИ. Резултата е вътрешна система за партньорите ни от цялата страна и по света, чрез която те в лесни стъпки да се обучават и да знаят точно от къде да започнат и къде да намерят нужните им материали или подкрепа. Място където хората да виждат идеи, да се споделя опит или просто да бъдат сред хора, които споделят същите неща като теб. Място, където да дадем възможност на всеки, независимо от какво населено място е и с какви познания да може да се осмели да мечтае и да намери начини да реализира бързо тези мечти. 

Работим в една обстановка на прозрачни правила и партнираме със световна компания. Ясни финансови печалби, висока технология и обстановка на постоянно развитие. Гордостта ни са всички онези хора, чиито съдби се променят, защото получават нов поглед към света и нова алтернатива за доходи. Това да носим надеждата в живота на някой е най-голямата ни награда. Това е нашият екип и нашата идея. 

Така, че ние искаме да ви поканим да разгледате видеопредложението, да прочетете историите, да разгледате участниците от различни населени места и дръжави, да се запишете за безплатния бюлетин или просто да изгледате видеата, които сме публикували. Ще се радваме тази възможност да стане и ваша.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *